MERSİN / AKDENİZ - AKİB Zafer Çağlayan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

eTwinning Projesi "My Digital Career Journey" için Avrupa kalite etiketi

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni İbrahim ÜSTÜNALP önderliğinde Tema Mersin İl Temsilciliği tarafından okulumuzda bilgilendirme yapıldı.

Nis

Okulumuz bilişim teknolojileri alanı öğrencilerinin sektör buluşması gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Emine GÜL AVCI'nın kuruculuğunu yürüttüğü My Digital Career Journey isimli uluslararası eTwinning projemiz tamamlanmıştır. Dijital Meslek Sözlüğü, karikatür, bulmaca, yapboz, sektör ziyaretleri, uzman davetleri gibi birçok eğitim ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Emine GÜL  AVCI' nın kuruculuğunu yürüttüğü My Sustainable Future (Sürdürülebilir Geleceğim) isimli uluslararası eTwinning  projesi kapsamında, proje öğrencilerimiz Sıfır Atık faaliyeti gerçekleştirdiler. Bilgilendirici ve dikkat çekici görsellerle Sıfır Atık panosu hazırlayarak atık ve eski malzemeleri değerlendirip oluşturdukları ileri dönüşüm ürünlerini sergilerdiler. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gören bu çalışma için öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.