MERSİN / AKDENİZ - AKİB Zafer Çağlayan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

AKİB Zafer Çağlayan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
ÜÇOCAK MAH. CEMALPAŞA CAD. AKIB ZAFER ÇAĞLAYAN MESLEKI TEKNIK ANDOLU LISESI SİTESİ AKIB ZAFER ÇAĞLAYAN MESLEKI TEKNIK ANDOLU LISESI BLOK NO: 9/4 AKDENİZ / MERSİN
Vizyon
Kaliteli eğitim kadrosuyla, olumlu okul iklimiyle, çözüm odaklı bir yaklaşımla, bilimsel konulara ve toplumsal sorunlara yönelik araştırmalar ve uygulamalar gerçekleştiren, verdiği iyi egitimle tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Türkiye´nin köklü eğitim kurumlarından biri olarak, Atatürk ve Cumhuriyet ilkelerine bağlı temel değerlerinden ödün vermeden doğaya saygılı, çağın teknolojisini kullanan, bilimsel çalışmalara yönelen, projeler üreten, takım çalışmasına yatkın, çok yönlü düşünen, sonuç kadar sürece önem veren, kendine güvenen, yeteneklerinin bilincinde ve insani değerlere sahip olan, girişimci ve yaratıcı bireyler yetiştirmek.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :4
Öğretim Şekli :
Klima
Otobüs ve Minübüslerle Ulaşım Sağlanabilmektedir.
3 Ocak Mahallesi Cemalpaşa Caddesi
Okulumuz İlçe Merkezindedir.